Αποφοίτηση 2023-Διάχυση προγράμματος Erasmus

Διπλός αποχαιρετισμός απόψε..των μαθητών της Γ τάξης και ο δικός μου..Συνεχίζουμε όλοι μπροστά σε νέα μονοπάτια, σε νέα ταξίδια όμορφα και πιο μεγάλα!

…Αποχωρώ, λοιπόν, αγαπητοί μου φίλοι, από τη Διεύθυνση του Γυμνασίου Τρικάλων με πολύ δυνατές εμπειρίες και πολύτιμη περιουσία, γεμάτη όμορφα συναισθήματα.

….Συμπορευθήκαμε μαζί τα τελευταία 6 χρόνια στο Γυμνάσιο Τρικάλων, δώσαμε τα χέρια, κάναμε πολλά. Όνειρό μας ήταν ένα ανοικτό – δημοκρατικό σχολείο γιατί μόνο αυτό μπορεί να εμφυσήσει αξίες και αρχές, να κινητοποιήσει ενδιαφέροντα και να αναδείξει χαρίσματα. Στηρίξαμε τους αδύνατους και ενθαρρύναμε τους δυνατούς. Πορευτήκαμε ελεύθερα, μακριά από συντηρητικές νοοτροπίες, τολμήσαμε να έχουμε λόγο και άποψη. Δε λογαριάσαμε το κόστος των κακόβουλων κριτικών και ούτε τις φοβηθήκαμε.

Μαζί αγαπητοί μου συνοδοιπόροι και πρωτίστως μαθήτριες/ές μου, αυτά τα 6 χρόνια, καταβάλαμε κόπο και χρόνο, εκτεθήκαμε και μιλήσαμε για το όνειρο και την ελπίδα.

Πετύχαμε στόχους, αποτύχαμε σε άλλους. Με τους συναδέλφους, ισορροπώντας στην δύσκολη και γεμάτη ρίσκα παιδαγωγική της αγάπης, κερδίσαμε τους μαθητές μας και τους εμφυσήσαμε την αγάπη για τη μόρφωση και την παιδεία.

Δεν πίστεψα σε ουτοπίες τελειότητας, αλλά στην αξία μιας παιδείας που η γνώση γίνεται σοφία για να κάνει ευδαιμονέστερη τη ζωή του ανθρώπου.

Μοιράζομαι μαζί σας μερικές στιγμές από τη σημερινή και ιδιαίτερα ξεχωριστή μέρα της αποφοίτσής και της διάχυσης του προγράμματος Erasmus του σχολείου μας..(θα ακολουθήσουν και άλλες προσεχώς)

Σας Ευχαριστώ που μας τιμήσατε και ένα θερμά για τις στιγμές συγκίνησης που μου χαρίσατε εμένα προσωπικά στο αποχαιρετιστήριο αυτό πάρτυ…

Διάχυση προγράμματος Erasmus

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ! Η κα ΛΕΝΑ ΔΗΜΤΗΡΙΑΔΟΥ, ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ, ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΞΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ!